9.5.2024
MIGR
> Migracijsko pravo

In-Depth: Corporate Immigration, 14. izdaja

Odvetniška pisarna Jadek & Pensa je prispevala poglavje o Sloveniji v 14. izdaji zbornika In-Depth: Corporate Immigration (prej: »The Corporate Immigration Review«).

In-Depth: Corporate Immigration, ki ga izdaja Lexology, je vodnik po vsebinah, povezanih z delovnimi migracijami, vključno s sistemi, postopki, politikami in omejitvami, ki veljajo za zakonito gibanje oseb za delovne namene.

Gre za del zbirke In-Depth, ki ponuja temeljito analizo globalnih pravnih vprašanj in njihovih vplivov na poslovanje podjetij, prispevajo pa jo strokovnjaki iz vodilnih odvetniških pisarn s celega sveta.

14. izdaja In-Depth: Corporate Immigration prinaša pregled področja delovnih migracij v več jurisdikcijah po svetu, vključno z obravnavo tem, kot so obveznosti iz mednarodnih pogodb, pravice do prebivanja, delovna dovoljenja, sheme za vlagatelje in podjetnike ter pričakovane novosti.

Avtorji poglavja o Sloveniji, ki je na voljo tukaj (v angleščini).

no-avatar
Avtorji: Aljaž Cankar, Odvetnik, Nina Bakovnik, LL.M., Odvetnica, Ana Oštir, Odvetnica, Eva Milošič, Odvetniška kandidatka, Manca Vrtačnik, Odvetniška pripravnica