Kariera CN

Kariera CN

Kdo smo Jadek & Pensa?

Smo ena večjih odvetniških pisarn v Sloveniji. Problemi, ki jih rešujemo, in zadeve, na katerih delamo, so pogosto zahtevni in polni izzivov. Smo mednarodno usmerjeni, zato pomemben del našega dela opravljamo v tujih jezikih. Predani smo strokovnosti in kakovosti na najvišji ravni, kar je temelj naših rezultatov. Naš kolektiv je vrhunsko izobražen, predan delu in odgovoren.

Zavedamo se, da so naši zaposleni naša najpomembnejša naložba in pogoj za uspeh, zato smo zavezani k investiranju vanje. Gradimo dolgotrajne odnose in spodbujamo pripadnost kolektivu, saj naša odličnost temelji na skupinskem delu. Podpiramo raznolikost in vključujoče delovno okolje ter cenimo prizadevnost in dobre medsebojne odnose.

Zakaj Jadek & Pensa?

V naši pisarni ustvarjamo aktivno okolje, kjer posameznik lahko uresniči svoj polni potencial. Stremimo k temu, da poklicno kariero vsakega zaposlenega zaznamujejo raznovrstne in zanimive izkušnje ter da lahko vsak pri nas pusti svoj osebni pečat. Iščemo talentirane, motivirane, samoiniciativne, kolegialne in predane sodelavce, ki si želijo ustvarjati v okolju, polnem izzivov in priložnosti za samouresničitev, ter verjamejo, da je delo lahko hkrati tudi veselje. Pristen interes za druge in sprejemanje različnosti sta nujno potrebna za dobro skupinsko delo.

Zaposlenim v naši pisarni nudimo mentorstvo s strani izkušenih kolegov in številne možnosti za nadaljnje izobraževanje in usposabljanje. Omogočamo spoznavanje različnih oblik in načinov odvetniškega delovanja (transakcije, svetovanje, preprečevanje in reševanje sporov), spodbujamo specializacijo na posameznih pravnih področjih ter v ta namen tudi sodelovanje na izobraževanjih doma in v tujini. Redno organiziramo interna izobraževanja, na katerih starejši kolegi mlajšim posredujejo znanja in izkušnje z različnih področij.

Ker se zaradi hitrega tehnološkega razvoja svet spreminja hitreje kot kdajkoli prej, se zavedamo, da lahko mlajši s svojimi svežimi idejami in inovativnimi predlogi pomembno prispevajo k našemu napredku. Zato vse naše zaposlene na različne načine spodbujamo k aktivnemu vključevanju v zadeve, ki se tičejo delovanja pisarne, ter k prispevanju predlogov za napredek in izboljšave, ki so naša stalnica. Skrbimo tudi za redno informiranost vseh zaposlenih o zadevah pisarne.
Za večjo povezanost in krepitev odnosov med zaposlenimi redno organiziramo teambuildinge in druge oblike sproščenega druženja.

Naš cilj je biti pisarna, v kateri se naši zaposleni počutijo zadovoljne ter strokovno in osebno izpopolnjene. Svojim zaposlenim želimo omogočiti tudi uspešno vzdrževanje ravnotežja med delom in prostim časom.

Kam poslati prijavo za zaposlitev?

Prijave za zaposlitve sprejemamo vse leto. Prijavo (motivacijsko pismo, CV, dokazila o izobrazbi) prosimo pošljite Mojci Bračko v našo pisarno.